Anna Olofsson

Vi fick in fina nomineringar även detta år och har nu utsett ”Årets förebild inom kirurgisk omvårdnad 2023”.  Kriterierna i ansökan var utformade efter kärnkompetensen “Personcentrerad vård”. Utmärkelsen gick till Anna Olofsson, specialistsjuksköterska i kirurgisk vård på Sahlgrenska Universitetssjukhuset!

Anna blev nominerad av två kollegor och delar av nomineringarna ser ut såhär:

“Anna är en sjuksköterska som verkligen engagerar sig i varje person. Med ett intresse för varje individ får hela arbetspasset en professionell ton. Med varje patient skapar hon en förtroendefull och partnerskapande relation. Hon är för alla oss kollegor och patienter en sann inspiration”.

“Anna är vårdande, omtänksam, engagerad och lyhörd, Hon ser helheten hos patienten och dess omvårdnadsbehov. Hennes kompetens och kunskap påverkar både patienten och arbetskamrater. Hon är duktig på att kommunicera och har lätt att nå samtliga teammedlemmar (inkl patient och närstående)på avdelningen”.

“Ser patienten! Empatisk och kan sätta sig in i patientens och anhörigas situation. Uppmärksammar detaljer och vill förbättra”.

Stort grattis till Anna!