Kirurgiveckan 2021 i Göteborg.

Genomförs digitalt vecka 34 2021.

I år är det rekord, trots en digital Kirurgivecka, för antal abstract som skickats in! Nu pågår det roliga arbete med granskning av alla fina arbeten. 

Det vårdvetenskapliga programmet på Kirurgiveckan planerar vi tillsammans med den lokala kommittén i Göteborg och vi bjuder på symposium och föreläsningar, blandat med fria föredrag och presentation av Årets specialistsjuksköterska 2021 och vinnaren av Forskarpriset 2021.


Vi är också glada över samarbete med andra delföreningar, vi planerar samarbete med SIKT och KIRURB. Tillsammans med SIKT kommer vi bjuda på ett allvarligt, men viktigt symposium, om beslutet kring att i förväg besluta om att ge eller avstå från HLR, symposiet kommer också innehålla diskussion kring palliativ vård på en kirurgisk vårdavdelning. Det kommer bli fokus på samtal och etik men vår förhoppning är också att ge er verktyg som ni kan ha med er i ert kliniska arbete.
Tillsammans med KIRUB kommer vi ha ett symposium om sår. Det komplicerade såret där teamarbetet mellan läkare, sjuksköterska och patient är avgörande för att uppnå bästa förutsättning för läkning. 

Ni hittar hela programmet för Kirurgiveckan på kirurgveckan.se. Det kommer att uppdateras kontinuerligt.

Anmälan för Kirurgiveckan är öppen! Hoppas vi ses där! 

Relaterade filer
Bilaga Storlek
Vårdvetenskapliga programmet under Kirurgiveckan 2021234.17 KB 234.17 KB
Äger rum
--
Anmälan

Anmälan sker via Kirurgveckans hemsida (kirurgveckan.se).