Kirurgiveckan 2020 i Luleå är inställd.

KIRURGIVECKAN 2020 ÄR INSTÄLLD!!

Även Kirurgiveckan har påverkats av Covid-19 och under påskveckan kom beslutet att Kirurgiveckan i Luleå är inställd. Mycket resurser går åt till att planera Kirurgiveckan och just nu behövs vi alla i kliniskt arbete vilket är skälet till att beslutet kom redan nu. Luleå kommer att arrangera Kirurgiveckan år 2023 istället och vi ser fram emot att arbeta tillsammans igen. Tack till den lokala programkommittén i Luleå, SKF och alla delföreningar för ett gott samarbete så här långt! Efter sommaren påbörjar vi planeringen för Kirurgiveckan 2021 i Göteborg. Men först har vi fokus på kliniskt arbete och en sommar med allt vad det innebär. Mer information om Kirurgveckan kan du läsa på www.kirurgveckan.se

Normalt delar NFSK ut ett Omvårdnadsstipendium till årets specialistsjuksköterska i kirurgisk vård under Kirurgiveckan. Stipendiet kommer vi istället, tillsammans med vår samarbetspartner MedFilm, att dela ut på vår Omvårdnadskongress den 2-3 november i Linköping.

 

Kirurgveckan 2020 arrangeras den 17-21 augusti i Kulturens hus och Clarion Hotel Sense i Luleå.

NFSK ansvarar för det vårdvetenskapliga programmet på Kirurgiveckan som arrangeras tillsammans med den lokala programkommittén. Målet är att skapa ett attraktivt program med aktuella ämnen och en hög vetenskaplig nivå. På Kirurgiveckan får ni ta del av både lokala och nationella föredrag. 

Har du tips om föreläsare eller aktuella ämnen till Kirurgiveckan mejla oss på kirurgiveckan@nfsk.se