Proxident

Proxident är ett Svenskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer munvårdsprodukter till apotek, sjukvård och tandvård. Vi har 25 års erfarenhet och ett nära samarbete med branchledande tandläkare, tandhygienister och forskare. Våra produkter är speciellt anpassade för personer med torr och känslig mun, samt personer som behöver hjälp med sin munvård. Vår största och viktigaste produkt är muntork, ett hjälpmedel som används för att skonsamt rengöra, fukta och smörja torra och känsliga munslemhinnor.

Våra muntorrhetsprodukter är indelade i två serier, röd och gul. De röda produkterna har mild smak av pepparmint, för personer med lättare besvär. De gula produkterna är utan smakämne för svåra besvär av torr och känslig mun. De smörjer och lindrar när inget annat hjälper. I båda serierna finns tandkräm, munspray, munfuktgel och muntork.

Vi arbetar även som ett kunskapsföretag och är ofta ute och föreläser om munvård och muntorrhet för vårdpersonal. På vår hemsida finns kunskapsbanken med bland annat instruktionsfilmer om hur man utför munvård på någon annan. Du som arbetar inom vården kan kostnadsfritt beställa foldrar och utbildningsmaterial. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller vill att vi besöker din arbetsplats.

Samverkan Period
Kirurgisk Omvårdnadskongress 2020/2021 -
NFSK's Medlemsdagar 2019 -
NFSK's Medlemsdagar 2018 -
NFSK's Medlemsdagar 2017 -