Delar av styrelsen.

Kirurgveckan

Kirurgveckan är en fantastisk mötesplats för specialistsjuksköterskor i kirurgisk vård med samlad kompetens och aktuell information. NFSK finns representerade under kirurgveckan och håller även årsmöte dit du som är medlem är inbjuden. I samband med kirurgveckan delar NFSK ut stipendiet “Årets specialistsjuksköterska”, läs mer under Stipendium.

Kirurgveckan 2017

Planeringen är i full gång och vi ser fram emot att träffa dig i Jönköping! Vi finns på plats med informationsmonter, medlemslunch, ambassadörsträff och deltar i det vårdvetenskapliga programmet. Mer information om vårt deltagande kommer upp här på hemsidan när det närmar sig.

Detta år kommer NFSK även att arrangera den vårdvetenskapliga posterutställningen och presentationerna - du skickar väl in ditt bidrag? Det är viktigt att lyfta fram allt fint arbete och dela med oss till varandra!

Vi ses på Kirurgiveckan 2017 - en mötesplats!

Kirurgveckan 2015

Kirurgveckan i Örebro bjöd på ett innehållsrikt program med viktiga ämnen såsom profession, etik, säkerhetsarbete och nya evidensbaserade arbetssätt.
 
Under måndagens invigning delade NFSK ut priset till årets vinnare av stipendiet “Årets specialistsjuksöterska i kirurgisk vård” Tina Ahl och Lind Lovin, läs som deras bidrag här! Stort grattis till er och Vrinnevisjukhuset!

NFSK tackar er som under tisdagen bidrog till en stimulerande workshop där vi reflekterade kring professionsansvar och teamarbete, och en trevlig lunch där vi delade erfarenheter kring ledarskap. Vi tackar alla som närvarade på årsmötet som avslutade tisdagen. Vi hälsar även alla nya medlemmar välkomna! Kirurgveckan är en viktig mötesplats där vi kan utvecklas tillsammans på ett effektivt och roligt sätt.
Tack Örebro!
 
Nästa år ser vi fram emot att besöka Malmö som har utlovat en vecka fylld med matupplevelser! Har du önskemål eller förslag på aktiviteter eller programpunkter som föreningen kan ha? Hör av dig till info@nfsk.se.

 

Kirurgveckan 2014

Kirurgveckan i Karlstad bjöd på många inspirerande möten, vetenskap och erfarenheter från landets kliniker och lärosäten. Det vårdvetenskapliga programmet innehöll bland annat perspektivgivande patientberättelser, patientnärmre vård och utdelning av stipendiet Årets specialistsjuksköterska. NFSK fanns representerade under veckan med en informationsmonter och tackar er som kom fram för intressanta diskussioner och hälsar nya medlemmar välkomna.

Vi tackar Karlstad och ser fram mot att mötas igen i Örebro 2015!

 

Relaterat
Kirurgveckans hemsida