Kirurgiveckan

Kirurgiveckan är en fantastisk mötesplats med kunskap, erfarenheter och frågor från hela landet. NFSK finns representerade under kirurgveckan vid vår monter samt arrangerar delar av det vårdvetenskapliga programmet. I samband med kirurgiveckan delar NFSK ut stipendiet “Årets specialistsjuksköterska”, läs mer och ansök under Stipendium.

 

Kirurgiveckan 2018

Kirurgveckan gästar Helsingborg och vi ser fram emot 'En sund vecka'!

Kirurgiveckan 2017

Kirurgiveckan i Jönköping bjöd på många spännande möten och programpunkter. NFSK är glada att punkterna där vi delar med oss till varandra av nationella projekt och forskning (de fria föredragen och postersessionen) blev så uppsakattat. Vi hoppas på att få in många abstracts till 2018! Det tvärprofessionella föredraget om bråckkirurgi tar vi med oss som startskott för kommande tvärprofessionella programpunkter. Tillsammans för patienten, professionen och verksamheten!
Läs mer om Kirurgiveckan 2017 »

Tack Jönköping! 

Vi ses väl nästa år i Helsingborg?

Kirurgveckan 2016

Tack Malmö!

Kirurgveckan 2015

Kirurgveckan i Örebro bjöd på ett innehållsrikt program med viktiga ämnen såsom profession, etik, säkerhetsarbete och nya evidensbaserade arbetssätt.
 
Under måndagens invigning delade NFSK ut priset till årets vinnare av stipendiet “Årets specialistsjuksöterska i kirurgisk vård” Tina Ahl och Lind Lovin, läs som deras bidrag här! Stort grattis till er och Vrinnevisjukhuset!

NFSK tackar er som under tisdagen bidrog till en stimulerande workshop där vi reflekterade kring professionsansvar och teamarbete, och en trevlig lunch där vi delade erfarenheter kring ledarskap. Vi tackar alla som närvarade på årsmötet som avslutade tisdagen. Vi hälsar även alla nya medlemmar välkomna! Kirurgveckan är en viktig mötesplats där vi kan utvecklas tillsammans på ett effektivt och roligt sätt.

Tack Örebro!
 

Kirurgveckan 2014

Kirurgveckan i Karlstad bjöd på många inspirerande möten, vetenskap och erfarenheter från landets kliniker och lärosäten. Det vårdvetenskapliga programmet innehöll bland annat perspektivgivande patientberättelser, patientnärmre vård och utdelning av stipendiet Årets specialistsjuksköterska. NFSK fanns representerade under veckan med en informationsmonter och tackar er som kom fram för intressanta diskussioner och hälsar nya medlemmar välkomna.

Vi tackar Karlstad!

Relaterade sidor

NFSKs styrelse utanför Kirurgiveckan 2017 i Jönköping.

”En helt vanlig Kirurgvecka”, den 22:a i ordningen, gick av stapeln i Jönköping 21-25 augusti. Läs om föreningens arbete under veckan samt höjdpunkter från det vårdvetenskapliga programmet.

Żagań - rzeźba Nike przy pałacu.

Syftet med stipendiet är att stimulera till initiativ som utvecklar kirurgisk omvårdnad genom våra kärnkompetenser och lyfta fram omvårdnaden som en självklar och fundamental del i den kirurgiska vården.

Stipendiet har delats ut sedan 2014.
Se vilka som vunnit genom åren »

2019
Sista ansökningsdag 26 maj.
Läs mer om årets stipendie »